Kosmetikk for sensitiv hud

I tillegg til de tre hovedtyper av huden (normal, fet og tørr) hudpleiere tildele en annen – følsom.

Dens funksjoner inkluderer en følelse av trykk, hyppig rødhet og irritasjon, kløe og flassing. Sensitiv hud er svekket, det har redusert den beskyttende terskel, så de minste ytre stimuli kan føre til ubehag og de ovennevnte symptomene. Hovedregelen når du velger kosmetikk i dette tilfellet – grundighet og forsiktighet. Etter at huden av denne typen kan reagere på uforutsigbare komponenten inneholdt i kosmetikk.
kosmetikk alternativer

maska za litse na kozmetika atache

Omsorg for kroppen. For sensitiv hud, er det ønskelig å bruke en nærende eller fuktighetsgivende dusjsåpe. Fra harde Scrubs er bedre å gi maksimal – du kan fjerne de døde hud partikler med en mild peeling. For sensitiv hud fuktighetsgivende perfekt milde tekstur lotion og melk. Påfør dem enkle massasje bevegelser etter å ha tatt et bad i kroppen er dampet, pre-gjennomvåt hans håndkle. Om vinteren kan du bruke midlene fra tykkere konsistens – nærende kremer og balsam.

Omsorg for en person. Bedre å vaske med kokt vann. Etter det, er det anbefalt å tørke ansiktet tonic uten alkohol. Makeup fjerning utføres fortrinnsvis ved hjelp av melk makeup remover eller micellar vann. Scrubs og skrell bedre å ekskludere noen ganger mulig å bruke en mild gommage og inneholder ingen sterke slipende partikler. Masker bør velges nærende og fuktighetsgivende, er det ikke anbefalt å bruke alkoholbaserte rensemidler og masker film.
Hvordan velge kosmetikk for sensitiv hud

Når du velger kosmetikk, se etter produkter merket «for sensitiv hud» eller «allergivennlige», de minimere risikoen for bivirkninger. Potensiell irritasjon i kosmetiske preparat kan være en alkohol, eteriske oljer og syrer (salisylsyre, frukt, etc. P.). Før du bruker testverktøyet er i skurken av albuen. Ved ubehag eller irritasjon etter påføring av ethvert produkt, slutte å bruke det. Eventuelle midler for sensitiv hud bør ha en øm tekstur og er lett vaskes av med varmt vann. Hvis du fortsatt ikke kan velge den beste fuktighetskrem for kroppen, ta kontakt med en kosmetolog eller hudlege.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *