Bedre ny bil eller en brukt bil?

Med langsom økonomisk bedring, ser vi en økning i kjøp av biler, nye og brukte. Dataene viser utvinning i sektoren av bilen: i de første åtte måneder 2015 leveranser var opp ved + 15% i forhold til 2014 og august registrert en økning på 10%. Det antas at dersom dataene forblir konsekvent til slutten av året, kan markedet være nær 1 million og 560.000 registreringer data er sikkert langt fra før krisen tall, men å forbli positiv og oppmuntrende. Selv bruktmarkedet er litt bedre enn i fjor: fra januar til mai, en økning på + 5,6% i forholdet 163 salg av brukte 100 nye biler. Kort sagt, italienerne synes å ha en ny ønske om å endre biler, men det er bedre å kjøpe ny eller brukt?

bruktbil

Blant dataene bilmarkedet, vi er ikke ofte høre at det er interessant å vurdere hva ødeleggelse. Ifølge ACI, i perioden fra januar til styrte synes å ha økt med 17,5% sammenlignet med 2014, en kraftig økning, forårsaket av ødeleggelse av insentiv kampanjer lansert av biler. Hvis du tenker på å sende bilen til pressen, er du sannsynligvis lurer på hva som kan være et bedre kjøp: en ny bil eller en brukt bil? Valget er alltid veldig subjektivt, men det er noen fordeler og ulemper som du kan legge til.
Fordeler og bruktbil

Den største fordelen av brukt bil er selvfølgelig pris: kjøpe en bil to eller tre år kan spare deg en bunt. Imidlertid er den nest største i tilstanden til bilen og dens tilstand av slitasje dilemmaet, bør det vurdere nøye før kjøp. Noen ganger kan en svært rimelig pris kan være fristende, men nær (muligens laget av en mekaniker) vil fortelle oss om spillet er verdt lyset. Spesielt et fenomen som synes veldig ofte at en nedjustering av kjørelengde, såkalt «schilometraggio»: altfor ofte, kjørelengde rapportert av brukte biler for salg falt med dusinvis, om ikke hundrevis, tusenvis av kilometer.
http://nspauto.bg/vm/drugi/kabelni-stqjki/svinski-opashki/свински-опашки-черни-пакет-2-detail

bruktbil

Mange råder bilister til å sjekke statene indre slitasje, pedaler og ratt for å få et bedre inntrykk av hva som faktisk ble brukt av bilen.
Fordeler og ulemper ny bil

Med kjøpet av en ny bil er ikke nødvendig å spørre om forholdene i hver komponent, lurer på om du skal stole på forhandleren. Garantien vil tillate deg å forbli rolig i tilfelle uventede feil, produksjonsfeil, reparasjoner å håndtere. Fra motoren og andre helt nye komponenter fortsatt trenger for å maksimere effektiviteten. Ulempen med å kjøpe nytt er tilbake til å bruke både prisen og en høyere forsikringspremie og den raske devaluering: Det anslås at i løpet av de to første årene av livet til den nye bilen kan miste opptil 50% av sin pris d ‘ kjøpe!

Blant brukte og nye kan du likevel vurdere midlertidige løsninger som for eksempel kjøp av offisielle biler eller KM0. Som for bruk, så kan du vurdere mulig kjøp fra en autorisert forhandler, vil prisen sikkert være litt «høyere, men bør brukes mer sikkert.

Og hvis du synes det er vanskelig å bestemme seg mellom en ny bil og en brukt bil, jeg vet at på samme tid kan alltid ta vare på sine gamle biler, takket være reservedeler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *