Bakdøren gjennom vår butikk

På baksiden av maskinen som vanlig finnes et lokk eller en bakluke bagasjerommet. I de fleste tilfeller har lokket form av en hette som ligner på det fremre arket er integrert med en bakrute.
https://autoprofi.bg/nosach-za-volkswagen-sharan-(7m8-7m9-7m6)-19-tdi-5966-p3267153.html
To barer ligger i servicesenteret åpningen. Når åpnes, blir hetten bæres av to gassfjærer, plassert på siden. De øker manøvreringsevne og gjør det mulig å holde stillingen. For å sikre lukningen er kun krevet låst hengelås.

Vanligvis er bakluken dekket på innsiden. Moderne teknologi tillater å ha en kobling mellom lås og sentrallås.

I vår butikk finner du et bredt utvalg av reservedeler

Det stenger automatisk når bilen startes og tillater ikke fremmede tilgang til bagasjerommet. Huer av luksus biler er utstyrt med automatisk åpning, drevet av en elektrisk motor. For å aktivere, vanligvis ved hjelp av en fjernkontroll. Således kan lasten lastes selv uten å berøre den.
Dette kan være nyttig etter shopping når førerens hender er opptatt bæreposer. Denne funksjonen kan også installeres på et senere tidspunkt. Det tar en signalforbindelse og en kraftkilde for den elektriske motoren. En kabel som kan skjules under teppet, må den passere gjennom hele kupeen for å kople batteriet.

Dersom baksiden er utformet som et tak, er det alltid en forbindelse ved toppen av visker motor som driver henholdsvis og kilde vann. På samme måte, også bremselysene må være utstyrt med en kilde for elektrisitet. I vår butikk finner du et bredt utvalg av reservedeler (f.eks fordamperen, vannpumpe, vindusviskere, etc.) for mer bilmerker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *