Tips av tverrstengene fra butikken styring

Takket være oppfinnelsen blir koblingsstangen ved ingeniør flak, kan retningen for styring av kjøretøyet opprettholdes med stor letthet og justeres. Massedistribusjon av innretningen inntraff i løpet av 20-årene av det forrige århundre, takket være selskapet Ford, som kjøpte det tilsvarende patent ved ingeniøren av Coburg direkte. Trenden holdes av en eller to stenger anordnet ved endene av tråder og kulehoder. Disse sfæriske hoder kalles hodene på kryss styret.
http://nspauto.bg/avto-tuning/reshetki-za-predni-broni/бленда-за-броня-голяма-лява-бяла-1-detail

De har den funksjon å støtte og å sikre sikkerheten av koblingsstangen og er derfor sammenlignbare med leirene. Dette er grunnen til at i tilfelle av svært voldelig sammenstøt, blir de første lederne for veivstangen skadet. Imidlertid kan den ramme (bare med små deformasjoner) omstilling av tverrstangen justeres for å sikre retur til tidligere betingelser. Med ekstreme sjokk effekter, kan koblingsstangen bli fullstendig ødelagt. Førings rykkete må føre en konsistent tilpasning av koblingsstangen har en tendens til på den side av legemet eller kollisjon med ulike hindringer. Bare et dypt hull stangen til å bevege seg. Hver gang dette skjer, må du sjekke status på sine hoder. I noen tilfeller kan det vises til og med et behov for å erstatte trekkstang. Dessuten kan fuktighet og skitt har en negativ innvirkning på tilstanden i hodet, noe som er grunnen til at vi må beskytte den ved hjelp av belgen.

Det er også tilrådelig å jevne belgen for å undersøke sprekker på overflatene som skal påvises. Når posisjonen til bar sett, er det alltid lurt å sjekke bilen oppførsel umiddelbart. Når du tar en prøvekjøring. I vår nettbutikk vil du finne alle reservedeler kan bli funnet (for eksempel frontlokket, grille, styring, oljefilter, osv) må til en rimelig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *