Derfor er de to hovedregler for valg av sko svært enkle:

Lav kvalitet eller bare uegnet sko kan oversvømme levetiden til små, men plagsomme problemer, for eksempel calluses. I tillegg kan det være mye mer alvorlige problemer – sykdommer i venene, leddene, til og med ryggraden. Det er bedre å ikke spare og gi opp vakre, men ubehagelige sko.
http://fashioncolors.eu/dreha/obuvki/сини-дамски-ботуши/

http://fredvor.eu/2017/08/29/alle-som-gjor-sport-vet-hvor-mye-klaer-har-valgt-riktig-for-trening-og-selvfolgelig-sko/

Det er ikke nødvendig å kjøpe nye sko om morgenen: om kvelden har bena en tendens til å svulme lett, og skoene som er kjøpt om morgenen, kan være knappe. Pass på at skoen passer perfekt i størrelse – den passer akkurat til fots, men skyver den ikke. Smale sko kan forårsake problemer med blodsirkulasjonen, inngrep av negler eller bøyende fingre. Ikke kjøp for tette sko i håp om at de over tid vil bli brukt – ikke tvinge dem til å gå inn i ubehagelige sko i lang tid. Imidlertid bør man ikke ha veldig løse sko, hvor benet «henger». På grunn av slike sko kan kyllingøyner også vises, og beinmuskulaturen blir stadig stresset.

Ved montering, bruk alltid begge sko, anbefaler eksperter. Pass på å gå gjennom installasjonsområdet. Når du går, bør du føle tærne på skoen lett med fingrene, men ikke hvile på den. Trekk hånden over overflaten av materialet og sørg for at tærne ikke bøyer seg på den.

Velg sko på en myk, fleksibel såle. Bøy skoene. For høykvalitets sko, svinger sålen litt, og toppen av støvlene deformerer ikke for mye. På en veldig tynn såle er det behagelig å gå bare på et flatt underlag, i en slik sko på asfalt kan det neppe kalles hyggelig – en fot vil føle hver stein.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *