Herreklær – Ny høst-vinter-samling 2017

det er klær for en vellykket og selvsikker mann som velger komfort, stil og funksjonalitet. Slike klær kombinerer modernitet, fasjonable design og kvalitetsprodukter til rimelige priser. Hos oss kan du herreklær for hver dag og for alle situasjoner – kjøpe for arbeid, for møter med venner, spaserturer eller friluftsliv. Menns Austin-kolleksjon inkluderer tre plagg – casual, studio og smart.
Katalog over klær til gutter og menn

Maskulin kleskolleksjon Casual uttrykker alle verdier av merkevaren – det er lett og allsidig, komfortabel og moderne. I denne samlingen finner du et stort utvalg av klær for hver dag, hvor du vil være veldig komfortabel og komfortabel.

De viktigste forskjellene fra Studio linjen er aktiv bruk av motetrender, moderne design, moderne farger, ulike dekorative elementer og grafikk.
http://rossna.com/de/herren/herrenmode/sportkleidung/mens-casual-joggers-sku-1216-detail

Linje N smarte klær for bedrifter og vellykkede mennesker som er verdt dyre materialer og kvalitetsprodukter. Her er laget modeller av lakonisk og streng design, perfekt planting, rolige farger, med sofistikerte og funksjonelle detaljer, i en ideell kombinasjon av smak og stil.

Modeller i alle samlinger er universelle og enkelt kombineres med hverandre, noe som gjør det mulig å danne grunnlaget for en moderne og stilig menns garderobe. Samlingen av sortimentet oppdateres hver annen uke i butikkene og gjenspeiler alle modetrender. Videreføring av farge og trend løsninger av samlingen delen er rimelig grunnleggende modeller som vil bli presentert i alle avdelinger av herreklær i butikkene og bestselger av de siste sesongene, som er preget av en moderat design og lave priser. Vi kontrollerer hele produksjonsprosessen, fra utvikling av kjoler til personmodeller i våre egne butikker, som vil tillate oss å selge høy kvalitet klær til lavest mulig pris.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *