Som bør være klærens stil for tynne menn

Binær: på den ene side – streng, på den andre – flere lag. Forresten, det kan kombineres. For eksempel en dress. Jakken skal være et komplement – en veske. Bare symen må bestille. Standardutskriften for vest er bokstaven «V». Slim er kontraindisert. Men! Hvis en slik hakk ikke er ferdig, men for å lage et kryss, det vil si «kryss» punktpunktet, vil effekten av den horisontale ekspansjonen bli oppnådd. Trenger du virkelig det?

Vet du ikke hva du skal ha på den tynne arbeideren din? Dobbeltsyke med en numbed tone. Det vil vise fin sand (sommerversjon) og mørkegrå (den er allerede om vinteren). Hvis du ikke vet, hjelper den grå fargen mye. Lyset hans tone reduserer volum, mørke – øker. Den mest passende for en tynn mann er en grå fargetone – en mørk «mus».
http://fashioncolors.eu/drehi/myjki-drehi/myjki-puloveri/

Et annet tips for deg fra den tynneste er fargen på «aubergine», selv om den refererer til mørket. Prøv å prøve en slik skjorte for mannen din, du vil umiddelbart se effekten. Spesielt hvis den har blåblå øyne og mørkbrunt hår. Og avhengig av type utseende kan du velge forskjellige nyanser av denne virkelig rike fargen.

Klærens stil for tynne menn involverer strenge silhuetter. Men de kan bli «fortynnet» med tilbehør. Store knapper på en dobbel dress, litt mørkere enn stoffet, vil skape en «horisontal» effekt.

Og hvis det er en topplomme i jakken – dette er et annet «band» i mengden silhuettutvidelse av en tynn mann.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *