Kriterier for å velge sko

Når du ser på vakre sko, betyr dette ikke at du vil føle deg komfortabel i den. Nesten alle vet dette. Men bare mange har ulempe for mote trender. Alle disse innstillingene «fra stinkers» som fin tur i bare kvinnen som bærer høye hæler – tull. Forresten, «predikant» bitchiness under dekke av selvtillit vil ikke betale sine utøvere behandling av forstyrrelser i blodsirkulasjonen, krumningen av fingrene, inngrodde negler, hard hud og andre ubehagelige konsekvenser av iført trange sko og høye hæler.

Tegn på skoene sine og mennene. Forsømmelse av ens helse, selv i små ting, er full av store problemer som kan unngås på forhånd. Så, de rette og hovedkriteriene for å velge sko:

https://fashioncolors.bg/dreha/obuvki/supra-skytop-кецове-тъмно-сив-текстил/
http://etaka.eu/index.php/item/189-predimstva-na-onlain-magazinite-za-drehi

Ikke overfylt, men ikke for løs.
Dette er klart: ingen er «dangling», det kreves ingen sjakler av noen. Valget av sko er den mest vellykkede – om morgenen og klokken 12.00. Hvis skoene på denne tiden av dagen normalt omgir beinet, så er det verdt det å ta. Telle på det faktum at veldig stramt sko er slitt, ikke verdt det. Først, ikke et faktum, og for det andre, er enda en kort tid ikke nødvendig å torturere deg selv. For frittstående sko kan også forårsake ubehag. Spesielt bra er forstått av de som hadde en «lykke» for å kjøre i støvlene noen kilometer unna i hæren.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *